Cautare

17082 de rezultate pentru "capusu mare" (7.04 secunde)
Inainte ca plutonierul sa plece de langa coltul blocului, OZN-ul a decolat perpendicular, s-a urcat odata in sus, moment in care luminile sale au devenit mult mai puternice, si dupa aceea a luat-o cu o viteza foarte mare, spre nord-vest, spre satul Pochidia.
Transmisiile telepatice efectuate de copii aveau o mare acuratete cand temperatura straturilor inalte ale cerului ajungea la valoarea maxima. ... Aici au vazut ca pe cerul senin mai era si un alt OZN, mai mare.
NU POATE EXISTA O VITEZA MAI MARE CA CEA A LUMINII nu vor mai putea fi sustinute, de unde pierderea increderii in toata invatatura care se preda la scoala. ... Or influenta, inclusiv politica, a acestor fundamentalisti este foarte mare.
CINE FACE JOCURILE IN PIATA DE CIOCOLATA Potrivit studiului realizat de KeysFin, principalul jucator din piata romaneasca, pe segmentul deproductie, este Nestle, cu o cifra de afaceri de 783,6 milioane lei, companie urmata, la mare distanta, de Kandia Dulce SA, cu 161,4 milioane lei, Heidi Chocolat SA, cu 106,2 milioane lei, Mueller si Prietenii (19,1 mil.lei) si Marco Polo (18 mil.lei) Pe segmenul de distributie, SECA Distribution SA conduce clasamentul cu afaceri de 390,8 mil.lei in 2016, urmata de Ferrero Romania SRL (398 mil.lei), D.R.I.M Daniel SRL (268,7 mil.lei), Wrigley Romania (133,7 mil.
Persoanele din mediul rural declara ca se confrunta cu astfel de probleme intr-o proportie mai mare decat cele din urban (27,5% fata de 24,9%).
Te sfatuim sa fii atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare.
Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate. ... Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc.
In cazul in care ai decizii importante de luat, analizeaza cu mare atentie toate posibilitatile; ... In cazul in care ai decizii importante de luat, analizeaza cu mare atentie toate posibilitatile;
Neues Deutschland, organul oficial al Partidului Unitatii Socialiste (SED), Neue Zeit, organul de partid al Uniunii Crestin Democrate (CDU), care avea o circulatie mai mare in randul a patru blocuri non-socialiste, si Berliner Zeitung, care, desi subordonat SED, era mai deschis decat alte ziare de partid, avand si un tiraj de cateva sute de mii de exemplare.
Ascultati-va Tara (care nu a avut niciodata atati neprieteni ca acum), ascultati-va Poporul, adevarat, incrancenat peste masura in buna parte, intristat si rusinat de ce traieste in cea mai mare parte a sa si de aceea cam intolerant, cam agresiv si nedispus sa mai asculte si sa mai creada in intregul sau in conducatorii ei, dar sunteti vinovati si pentru asta!
De aici, raportul a ajuns si la cercetatorul si scriitorul OZN, de mare notorietate, Timothy Good. ... cea mai importanta era mai stralucitoare decat celelalte si parea mai mare, aproape in forma de disc.
Se vor semnala precipitatii pe tot parcursul intervalului, insa cu o probabilitate mai mare de aparitie si in cantitati mai insemnate in intervalul 8 - 13 decembrie 2018.
Numarul mare de aromani stabiliti in Romania, precum si pozitia lor in societate, au avut un rol esential in sustinerea cauzei aromanilor la inceputul secolului al XX-lea.
Cand vorbim despre o meserie cu adevarat grea si cu mare responsabilitate, vorbim despre neurochirurgie. ... - Responsabilitate mare exista si in alte profesii, sa nu ne pacalim. ... - Care este cea mai mare provocare, din prisma specializarii dvs, in cazul accidentelor vasculare cerebrale? - Timpul este cea mai mare provocare.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Secretarul general al democratilor, Vasile Blaga, le-a spus participantelor la Şcoala de vara a PD ca formatiunea nu a confirmat inca prin vot ca este un partid mare si ca va avea un astfel de statut cand va castiga la alegeri 39-40 la suta din voturi.
Nici ministrul Culturii nu l-a iertat pe liderul PSD, Adrian Iorgulescu aratand ca Geoana a facut cea mai mare gafa politica in momentul in care a aruncat motiunea inchipuindu-si ca liberalii se vor alia cu ei, dupa ce vor fi dati jos de la putere.
De exemplu, guvernantii romani ne-au spus ca in 2007 am inregistrat un deficit de cont curent de 5,9 miliarde euro, oricum unul mare dupa standardele europene.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Raportul dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistemul bugetar, care trebuie sa ajunga de 1 la 15 in urma aplicarii Legii unitare, este in prezent de 1 la 29,3, a declarat ieri Valentin Mocanu, secretar de stat in Ministerul Muncii.
google-analytics.com